Haz de necaz

Urmatorul material constituie un pamflet si trebuie tratat ca atare:

  • Cand te doare UŢA de Codruţa

Am asistat zilele trecute la o discuţie intre două persoane pe tema justiţiei.  Una dintre ele explica şi gesticula intens despre câte greşeli a făcut Laura Codruţa Koveşi şi cum trebuie demisă imediat aceasta. A condamnat abuziv pe Dragnea, pe Voiculescu iar pe bietul Mencinicovschi pur şi simplu l-a distrus. Nu am intrat îm discuţii, nefiind un specialist pe justiţie, dar ştiu măcar atât, că nu procurorul  condamnă ci judecătorul la propunerea procurorului. Am întrebat totuşi în final acea persoană, ce studii are de se pricepe aşa de bine. 10 clase, mi-a răspuns, dar am şcoala vieţii…..ştiu şi văd multe.

  • Calul de dar, se caută la dinţi?

In anul 2016 Primăria Negreşti a primit ca donaţei din partea Curţii Constituţionale a României, un autoturism AUDI A6. Mare a fost bucuria conducătorului instituţiei că se va putea plimba cu un aşa aspirator..

Doar că, după câteva luni, a constatat că AUDI consumă cât 3 maşini Logan. În lista de investiţii pe anul 2017 a prins suma de 8.000 lei pentru montare instalaţie gaz metan pe acest autoturism.

În anul 2018, la lista de investiţii, găsim altă sumă de 6.500 lei pentru achiziţie motor second-hand marca AUDI.

Constatăm că în final cele doua sume acopera aproximativ jumătate dintr-un auto Logan, nou, care ar fi putut achiziţionat si folosit mulţi ani.

E ca în zicala cu tichia de mărgăritar….

  • Cu bani la banca, dar n-ai cu ce să te îmbraci

Mare a fost surprinderea consilierilor judeţeni când au votat bugetul pe anul 2018. Au fost informaţi că exista o sumă, de aproximativ 37 miliarde lei vechi excedent din anul 2017. Au fost bani în buget dar nu au putut fi cheltuiţi.

Păi bine domnule Buzatu, cetăţenii judeţului îşi rup maşinile pe drumuri, fac mitinguri, adrese şi dumneata spui că nu poţi cheltui banii din buget?

Sau sunt ţinuţi pentru alte interese?.

  • Un tur sau doua tururi?

PNL s-a trezit într-un sfârşit şi a constatat că alegerile locale dintr-un singur tur nu sunt reprezentative pentru cetăţeni. Şi atunci de ce aţi votat domnilor în mai 2015 această lege?

Răspunsul primit de la un parlamentar a fost următorul. ” Cine a ştiut domnule că Dragnea poate da Ordonanţa 55 şi o să ne i-a majoritatea primarilor?”. Păi poate el Dragnea să facă să voteze morţii şi nu e in stare să dea o ordonanţă fie ea şi neconstituţională?

  • Cum ardem gazul?

Discuţii aprinse în ultima şedinţă de CL Negreşti, pe tema extinderii reţelei de gaze naturale. Cetăţenii prezenţi au constatat că  sunt bani doar pentru extinderea spre Siliştea, com. Todireşti. În zadar a încercat primarul să explice că aceşti bani sunt daţi de CJ Vaslui cu alocare expresă pentru această extindere. Oare îi iubeşte domnul Buzatu doar pe cei de pe această stradă? Ceilalţi negreşteni nu contează?  Sau cineva a insistat să se facă extinderea spre Todireşti?.

  • Semne electorale

Profitând că a venit în cele din urmă primăvara, m-am apucat să curăț trandafirii din curte. Echipat cu mănuși, tot nu am scăpat nezgâriat sau înțepat.  Când mă gândesc cât de frumoase sunt aceste flori și cât de mult înțeapă. Unii au găsit potrivit să aleagă trandafirii ca însemn electoral. Și ce mult ne înțeapă, mai devreme sau mai târziu sigur o pățim.  Alții au semn electoral săgeata. Cu săgeata e foarte important de ce parte a arcului te afli. E bine să tragi tu cu săgeata. Mai nou unii au considerat că semnul + ar fi potrivit pe afiș. Oare ce mai adună și pentru cine….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*