Drumul Județean Negrești-Oșești scoate oamenii din casă,

Duminică 17 februarie un număr mare de cetățeni, sătui să circule zilnic pe un drum județean aproape impracticabil au ales să meargă încolonați spre localitățile Valea Mare și Poiana, încercând în acest mod să atragă din nou atenția asupra stării deplorabile în care se circulă pe aici.

 În decursul timpului au avut parte doar de promisiuni că se va rezolva această situație. Primarul dă din umeri și arată spre Consiliul Județean iar de acolo se fac doar promisiuni. Negreștiul a avut și are de foarte mult timp reprezentanți în conducerea județeană, care nu văd aceste neajunsuri,  iar la doi km de Negrești drumul este de nedescris.

“Merg aproape zilnic pe acest drum la mama mea, o femeie în vârstă de 80 ani care are diferite nevoi. Oamenii mă opresc mereu și îmi solicită să-i ajut cu acest drum. De câțiva ani am făcut numeroase demersuri către autorități. Am făcut interpelări, solicitări, am trimis adrese spre CJ însoțite de peste 120 semnături ale cetățenilor din Valea Mare și Poiana. Răspunsul lor a fost de genul, <cunoaștem situația și o vom rezolva când vom avea fonduri>. Nimeni nu știe însă când domnul Buzatu va avea fonduri”, ne-a declarat consilierul local PNL, Cristi Rusu.

“Nu este nici o acțiune politicianistă în acest demers. În esență politica asta înseamnă, să depui efort pentru a îmbunătăți viața oamenilor” a adăugat acesta.

Din păcate dinspre CJ Vaslui condus de PSD prin președintele său Dumitru Buzatu, vin spre cetățenii din Negrești doar lucruri făcute pe picior. Taxa pe gunoi introdusă fără o dezbatere prealabilă, fără rampe de depozitare suficiente, iar drumurile județene din acestă zonă sunt într-o stare deplorabilă.

Sperăm ca cine are urechi să audă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*