Previous
Next
;

Mai multe stiri

1 2 3 4 5
Romanesti
Stiri
Sport
Stiinte
Desene

Taxe pe orice

Exista deja o buna traditie a PSD(USL) de cand au venit la guvernare de a introduce taxe pe orice. In doi ani de guvernare au reusit sa introduca 35 de taxe noi cu scopul de a colecta cat mai mult la bugetul statului in vederea acordarii de pomene electorale.

Haz de necaz-7

Condusi de principiul ca, umorul este apanajul oamenilor inteligenti, va prezentam in continuare cateva stiri locale spuse intr-un mod mai pamfletar

Ordinea de zi a sedintei Consiliului Local din 29.04.2014

Dispozitia nr. 1109
privind convocarea Consiliului local al orasului Negresti, in sedinta ordinara pentru data de 29 Aprilie 2014, ora 14,00 - in sala de sedinte a Primariei

SC UTILITATI SRL are buget

In sedinta de CL Negresti a fost aprobat bugetul de venituri si cheltuieli pentru anul 2014 pentru SC UTILITATI SRL Negresti. Acest buget a fost intocmit avand in vedere realizarile economico-financiare pentru anul 2013, necesitatea adaptarii activitatii de salubrizare la cadrul general al economiei nationale din acest an si programul fizic de prestatii estimate pentru anul 2014.

Maxima si bancul saptamanii 14-04-2014

Crede si nu cerceta:

Daca s-ar introduce Tatal Nostru in Congres, senatorii ar propune un num?r mare de amendamente.

(Henry Wilson)


De ce 1 aprilie e o zi trista

In mod normal 1 aprilie ar trebui sa fie o in care romanii sa se tina de glume, sa se pacaleasca in mod prietenesc asa cum e traditia dar din pacate nu e chiar asa. De la 1 aprilie se anunta in buna traditie a guvernarii USL,PSD, Ponta1,2,3, un nou val de scumpiri.Politica guvernarii actuale e alta. Ei se lauda ca nu reduc salarii la bugetari(aproximativ 1 milion de oameni) ei pun taxe si impozite la toti romanii (20 milioane).Ce se scumpeste de la 1 aprilie:

Facilitati fiscale Hotarare al CL Negresti

Procedura de acordare a inlesnirilor la plata impozitului pe cladiri in cazul persoanelor fizice in conditiile art. 286 din Legea 571/2003 privind Codul Fiscal

Sfaturi practice de primavara

Astenia de primavara

Vremea s-a incalzit, presiunea atmosferica s-a modificat, iar schimbarile acestea actioneaza asupra corpului nostru, ducand la o scadere a presiunii sangelui.

Lucrari in stupina in luna martie 2014

Luna martie poate oferi inca destul de multe surprize neplacute, prin schimbari bruste ale vremii , ingheturi si chiar caderi de lapovita si ninsoare. De aceea lucrarile in stupina sunt inca destul de limitate si indreptate indeosebi spre asigurarea hranei necesare –miere si pastura – si a unui regim termic cat mai bun cuiburilor de albine. La inceputul lunii, in majoritatea zonelor, albinele efectueaza zborul general de curatire, moment important in viata familiilor de albine. Urmare eliberarii organismului de excremente si aparitiei primelor generatii de albine tinere, crescute in cursul iernii, se mareste capacitatea de crestere a puietului in familie iar consumul de hrana pe familia de albine creste simtitor la 2-2,5 kg.

Ordinea de zi a sedintei Consiliului Local din 3.03.2014

Dispozitia nr. 975 privind convocarea Consiliului Local al orasului Negresti, in sedinta ordinara pentru data de 3 martie 2014, ora 14,00 - in sala de sedinte a Primariei

Piata orasului un loc pustiu

Un loc in care oamenii ar trebui sa se adune, sa faca cumparaturi, sa socializeze, sa vanda produse proprii –piata orasului Negresti a devenit un loc care pe zi ce trece devine tot mai pustiu.

Maxima si bancul saptamanii 24-02-2014

Organizat sau dezorganizat?

Intr-o societate guvernata pasiv de catre pietele libere si alegerile libere, lacomia organizata castiga intotdeauna in fata democratiei dezorganizate.

(Matt Taibbi)

Bugetul orasului Negresti aprobat

In sedinta Consiliului Local din data de 03.02.2014 a fost supus spre aprobare si aprobat bugetul local al orasului Negresti pentru anul 2014.
Veniturile bugetului Consiliului Local Negresti sunt in valoare de 15.810.000 lei si se constituie din:

Clasament

Fatal error: Call to undefined function clasament_mic() in /home/infonegr/public_html/info-2.php on line 458
# Echipa M Pct.