Previous
Next
;

Mai multe stiri

1 2 3 4 5
Romanesti
Stiri
Sport
Stiinte
Desene

Interviu cu Theodor Stolojan

De curand pe site-ul Europeanul.org a fost publicat un interviu cu eurodeputatul Theodor Stolojan. Pentru informarea dumneavoastra redam in continuare acest interviu.

Un an impreuna

La sfarsitul anului 2013 site-ul www.infonegrestivs.ro a implinit un an de existenta. Un an in care am incercat sa informam asa cum am putut cititorii nostri, in care am acordat spatiu gratuit pentru postarea de anunturi, in care am readus in constiinta publica unele personalitati care au influentat categoric societatea romaneasca si care au stransa legatura cu orasul Negresti, etc.

Sarbatorile si familia

Sarbatorile de iarna reprezinta un prilej foarte bun pentru a petrece mai mult timp cu familia iar traditia noastra consfinteste acest lucru. Momentele petrecute in familie si impreuna cu familia pentru majoritatea romanilor le ofera ocazia de a-si incarca bateriile, de a fi fericiti, de a face planuri, etc.

Constantin Macarovici membru corespondent (1955)

In cadrul site-lui de stiri infonegrestivs.ro, sectiunea Despre oras-Personalitati gasiti sapte nume de mari oameni care au influentat si imbogatit viata si cultura romaneasca si care au stransa legatura cu orasul nostru. Ne-am propus sa readucem in cunostinta negrestenilor date si informatii despre acesti oameni. Al treilea nume pe care il propunem dumneavoastra este:

Protestez

In zilele acestea cand sarbatorim 24 de ani de la Revolutia din 1989, ma incearca cateva sentimente contradictorii si am ales sa marchez evenimentul printr-un protest. A trecut fratilor aproape un sfert de veac de la acel eveniment si asta e decizia mea. Sa protestez aici in scris. De ce protestez?

Ordinea de zi a sedintei Consiliului Local din 19.12.2013

Dispozitia nr. 179
privind convocarea Consiliului local al orasului Negresti, in sedinta ordinara pentru data de 19 Decembrie 2013, ora 14,00 - in sala de sedinte a Primariei

Stiluri de comunicare

Schimbarea puterii in anul 2012 a fost dorita de majoritatea populatiei, cu speranta unei vieti mai bune pe viitor. Oamenii ajunsesera la un grad de nemultumire extrem de mare si prin modul cum comunicau la acea data fortele politice combatante. Pe de o parte Puterea de atunci nu avea profesionisti in comunicare pe de alta parte Opozitia aparea la tv toata ziua si promitea marea cu sarea.

Haz de necaz-5

Condusi de principiul ca, umorul este apanajul oamenilor inteligenti, va prezentam in continuare cateva stiri locale spuse intr-un mod mai pamfletar:

Reincepe campionatul de fotbal in sala

In perioada 23.11.2013- 14.12.2013, se va desfasura in Sala de sport a orasului Negresti campionatul orasanesc de fotbal in sala. Anul acesta competitia este organizata de catre deputatul Florin Ciurariu-responsabil cu premierea, C.L Negresti care acorda pentru desfasurare sala de sport si Club Sportiv Inter Negresti - responsabil cu organizarea in bune conditii a campionatului.

Maxima si bancul saptamanii 05-11-2013

Guvernare actuala

Politica economica a Guvernului poate fi rezumata in cateva propozitii scurte: Daca ceva functioneaza, taxeaza-l ! Daca el continua sa functioneze, reglementeaza-l ! Si daca nu mai functioneaza, subventioneaza-l !

( Ronald Reagan )

Sedinta Consiliului Local Negresti 31-10-2013

In data de 31.10.2013 orele 14 a aavut loc in sala de sedinte din Primaria Negresti, sedinta Consiliului Local al orasului Negesti. Pe ordinea de zi au fost urmatoarele proiecte de Hotarare:

Cine a fost mai bun la guvernare

Cine a guvernat mai bine Romania? USL sau PDL? Este o intrebare pe care fiecare dintre noi ar trebui sa si-o adreseze. Multi vor spune nici unul, nici altul. Avem nevoie totusi de argumente reale, nu de minciuni sau manipulare.

Durerea nu trece daca taci

Vineri, 27 septembrie 2013, am participat la lansarea proiectului si a dezbaterii "Violenta asupra femeilor" initiat de Organizatia de Femei a PDL Satu Mare.

Maxima si bancul saptamanii 08-10-2013

Banuitorii:

Banuitorul se trezeste inaintea ceasului desteptator, ca sa-l controleze daca suna exact.

( Tudor Musatescu )

Clasament

Fatal error: Call to undefined function clasament_mic() in /home/infonegr/public_html/info-2.php on line 458
# Echipa M Pct.