Drumul judeţean Negreşti-Oşeşti aproape impracticabil

Drumul judeţean Negreşti-Oşeşti arata ca un drum de secol XVIII. Indiferent dacă e îngheţat sau nu, să mergi cu maşina pe acest drum este o aventură.

Referitor la această problemă, consilierul local PNL Negreşti, Cristi Rusu ne-a declarat:

„Majoritatea cetăţenilor din zonă cunosc faptul că  merg des către Valea Mare, la locuinta părintească. Am fost abordat de o serie de cetăţeni,  care mi-au înmânat un nr de 120 semnături, ale cetăţenilor din Valea Mare şi Poiana, prin care solicitau refacerea acestui drum. Deoarece acest drum este în administrarea Consiliului judeţean Vaslui, am transmis solicitarea lor către persoanele responsabile de acolo. Răspunsul lor a fost că, au cunoştinţă de această problemă şi că vor încerca rezolvarea ei funcţie de fondurile disponibile. Nu au comunicat nimic concret, nu au avansat un termen de finalizare, au formulat un răspuns sec, care nu ne da mari speranţe de rezolvare. Fac apel şi pe această cale la persoanele responsabile din conducerea CJ Vaslui să găsească resurse pentru asfaltarea acestui drum”.

Redăm mai jos răspunsul transmis de CJ Vaslui:

“…Cu privire la situaţia descrisă de dumneavoastră de pe drumul judeţean DJ 207 E: Rediu (DN2F)-Brodoc-Bălteni- Răduieşti-Deleşti-Oşeşti-Valea Mare-Negreşti(DN 15D), vă înformăm că suntem în cunoştinţă de cauză cu cele relatate de dumneavoastră în adresa mai sus menţionată şi vă asigurăm că vom face tot ce ne stă în putinţă să remediem situaţia, în limita fondurilor de care dispunem”.

Rămâne să vedem ce le stă în putinţă acestor oameni. Având în vedere că de un sfert de secol stăm cu astfel de drumuri, cu aceşti conducători, nu mai putem avea mari speranţe.

Dar speranţa la români, moare ultima.

Raspuns CJ drum Oșești-Negrești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*