Parc in Negrești. Un exemplu de rea voință administrativă sau….

Despre parcul din strada 1 Decembrie din Negrești, site-ul nostru a vorbit în fiecare an. Mai mult s-au făcut reportaje difuzate la Televiziunea Națională sau Digi 24.

În preajma sărbătorii de 1 mai 2018 am dorit să revedem ce s-a mai întâmplat cu acest parc în care s-au investit, cu ani în urmă, foarte mulți bani.

Lucrurile nu numai că nu s-au îmbunătățit, ci arată mult mai rău. Cu o zi înainte de 1 mai, zi liberă națională, când oamenii ar trebui să se plimbe intr-un astfel de parc porțile erau legate cu sârmă. În parc pasc nestingherite oi, vaci și cai. Copacii plantați cu ani în urmă sunt rupți, devastați de animalele care stau aici. Mobilierul se degradează de la an la an, de băncile din parc sunt legate vacile si caii.

Având în vedere faptul că acest lucru a fost semnalat de mai mulți ani și actuala conducere a primăriei a ignorat complet acest parc, considerăm că aici nu mai e cazul să constatăm proasta administrare sau incompetență.

Credem că poate fi ceva mai mult, care să ducă spre cercetări ale unor  organe de anchetă.

Aici poate fi vorba de neglijență în serviciu sau distrugerea cu bună știință a unor bunuri de interes public.

Cine e în măsură să constate trebuie să o facă.

Ca o ironie a sorții, în aceeași zi în care a fotografiat parcul din Negrești, am vizitat și parcul din Vaslui. Găsiți vă rugăm, câteva poze dar nu comparați. Nu există grad de comparare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*