Haz de necaz

Următorul material constituie un pamflet si trebuie tratat ca atare:

  1. Când Puterea se comportă ca în Opoziție

În discuţiile purtate între angajații primăriei Negreşti pe tema acordării tichetelor de vacanță, conducerea spune că nu poate acorda tichetele salariaţilor din cauza Opoziţiei care la votarea bugetului a votat pentru o maşină de gunoi. Păi ştim că există o majoritate de 10 la 7 pentru Putere în CL Negreşti. Cum a dictat minoritatea în acest caz? Sau când ne convine suntem la Putere şi când trebuie să răspundem pentru ce facem suntem în Opoziţie….

  1. Banii, viaţa sau…..

O mare parte dintre cetăţenii care au beneficiat de scutire la plata impozitului datorită avelopării locuinţelor sunt acum somaţi să plătescă pe anii de scutire. Se impută, lipsa unor acte în dosarul de scutire. Păi cine trebuia să verifice aceste dosare domnilor? Cetăţenii au fost de bună credinţă. Cu ce sunt ei vinovaţi?

  1. Negreştiul se scufundă

Observăm că începând din această primăvară apar pe alocuri diferite gropi în asfalt. Explicaţia dată este că există o reţea de beciuri în apropierea Primăriei. Sperăm să nu devină un loc cu grad ridicat de scufundare pentru cei de acolo.  E adevărat că unii sunt pe tobogan dar nu dorim scufundarea nimănui.

  1. Familia tradiţională

PSD doreşte să facă un miting de aproximativ 1.000.000 de persoane pentru susţinerea referendumului pentru familia tradiţională. Noi ştim că s-au strâns deja pentru acest referendum 3.000.000 de semnături. Atunci de ce ar vrea să confişte un demers făcut de societatea civilă si ONG-uri un partid politic? Se doreşte să se facă campanie electorală şi pe această temă. Nu credem că are ce căuta politicul în familiile noastre.

  1. Penibilitate maximă

În urmă cu câteva luni, televiziunile din România transmiteau o veste șoc. Ministrul de Interne are montat în casă un dispozitiv de ascultare. Au făcut nenumărate scenarii, au dat vina pe DNA, SRI, statul paralel, UE, NATO, dușmanii poporului, etc. Acum constatăm că acest dispozitiv a fost montat în casa ministrului de către propria familie. Ce să înțelegem? Că nici familia proprie nu are încredere în aceasta doamnă, dacă a montat un astfel de dispozitiv fără să-i spună? Oricum ar fi, scenariu sau manipulare este un caz de penibilitate nemaiîntâlnită. Iar ziariștii care au făcut emisiuni întregi acuzând în dreapta ți stânga au fost total lipsiți de profesionalism.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*