Copii merituoşi la Liceul Tehnologic „Nicolae Iorga” Negreşti

În anul şcolar 2017-2018, elevii care învaţă la Liceul „Nicolae Iorga”, din Negreşti au participat la numeroase concursuri, olimpiade, competiţii sportive,  unde şi-au arătat competenţele dobândite la şcoală. Potrivit unei liste întocmite de reprezentanţii liceului, până în data de 26.05.2018, cei mai merituoşi elevi care învaţă la acest liceu au obţinut numeroase premii la fazele locale, judeţene sau naţionale.

Printre remarcaţii liceului care au  obţinut medalii la fazele naţionale  amintim pe Marius-Angel Butnaru medaliat la Olimpiada de matematică şi Vanesa-Maria Apetrei medaliată la Concursul de matematică aplicată „Adolf Haimovici”.   Ambii elevi au fost îndrumaţi de Doamna Profesor Iulia Cotae.

În ultima şedinţă de CL Negreşti, Directorul Adjunct al Liceului, domnul Liviu Popa, a prezentat această listă şi a insistat pe lângă conducerea primăriei pentru premierea elevilor. Să sperăm că se vor găsi fonduri care să fie alocate elevilor şi profesorilor care fac cinste oraşului.

Felicităm pe această cale elevii, profesorii, îndrumătorii şi pe toţi cei implicaţi în procesul de învăţământ de la acest liceu.

Lista completă a premianţilor o găsiți mai jos

Rezultate Olimpiade si Concursuri LTNI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*