Situaţie hilară la Primăria Negreşti. Primăria a dat în judecată C.L.

Pe site-ul Tribunalului Vaslui a apărut dosarul cu nr 1287/89/2018, înregistrat în data de 04.06.2018, Contencios administrativ şi fiscal anulare act emis de autorităţi publice locale în speţă HCL nr 3-2018. Despre ce e vorba.  În 25.ianuarie 2018 primarul oraşului dl Vasile Voicu iniţiază un proiect de hotărâre cu privire la acordarea unor facilităţi fiscale pentru proprietarii de imobile care au executat lucrări de intervenţie pe cheltuiala proprie pentru creşterea performanţei energetice şi pentru proprietarii de imobile care realizează venituri mai mici de 500 lei/membru de familie.

Raportul de specialitate a fost întocmit de către Şef Serviciu impozite şi taxe, dna Alina Gologan şi a primit viza de legalitate.

În primul semestru al anului 2018 un Audit intern a constata că nu sunt îndeplinite condiţiile de acordare a acestor facilităţi datorită lipsei unor documente de la dosarele întocmite de cetăţeni şi solicită ca cei scutiţi să fie buni de plată. Cine trebuiau să verifice aceste dosare? Tot salariaţi din Primărie.

Prin urmare, constatăm că cei care au iniţiat proiectul de hotărâre, acţionează acum în instanţă pe cei care au aprobat, culmea fără ca cei care au aprobat să fie anunţaţi în prealabil.

Rămâne doar ca acelaşi avocat să reprezinte ambele părţi la proces ca imaginea degringoladei să fie completă.

Curat, murdar nene Iancu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*