Câinii mușcă cetățenii la Negrești

Câinii fără stăpân din orașul Negrești au început să facă victime. Cu aproximativ o săptămână în urmă în zona blocului 9 din Negrești  căinii au atacat și mușcat o persoană, Luminița T., locatară în acel bloc. Urmare a mușcăturii persoana în cauză a fost nevoită să se deplaseze la spital pentru a urma tratamentul necesar.

În data de 17.06.2017 aproximativ în aceeași zonă, lângă o pizzerie unde se fac și petreceri pentru copii,  o altă persoană, Costel P., a  fost atacată și mușcată de câini, în miezul zilei.

O altă zona extrem de periculoasă unde se adună haite întregi de câine este in spatele blocului C4 și fața blocului C3. Aici nu au fost încă victime deși câinii au atacat oamenii care locuiesc în zona. Este probabil doar o chestiune de timp până când se va întâmpla.

Conducerea orașului se pare că știe de aceste lucruri dar alege să  nu facă nimic. Asta deși, în bugetul pe anul 2018 consilierii locali au prevăzut suma de 100.000 lei pentru rezolvarea situației.

Acum când a început vacanța de vară și copii vor petrece mai mult timp afară, este absolut necesar ca cei care conduc orașul, să rezolve această situație, care există la Negrești de foarte mult timp.

Să nu lase să se întâmple o nenorocire, de care vor fi răspunzători.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*