Gropile se înmulţesc

Foarte aproape de centrul oraşului, în parcarea magazinului Profi, în spatele blocurilor C3 şi C4, în faţa blocului C2 gropile sunt din ce în ce mai multe şi mai mari. Numeroasele intervenţii la reţeaua de apa şi canalizare şi nemodernizarea acestor străzi de foarte mult timp, fac practic un calvar pentru locuitorii din zonă şi pentru cei care trec cu maşina pe acolo.

De altfel constatăm că pentru locuitorii care locuiesc la blocuri în oraşul Negreşti nu s-a făcut mai nimic  în ultimii ani. Străzile au rămas în acelaşi stadiu, iluminatul funcţionează defectuos, câinii fără stăpân fac legea pe străzi, locuri de parcare suplimentare nu se fac,  parcuri de joacă pentru copii nu s-au făcut, Piața nu mai există, .. iar lista poate continua.

Pare a fi o perioadă ratată în dezvoltarea oraşului iar cei care conduc, stau parcă şi aşteaptă lună de lună să se bucure de salariile mari de care beneficiază.

Nu s-a realizat nimic pentru locuitorii din orașul Negrești in ultimii ani, deși  actuala conducere  a primit un vot majoritar la secțiile de vot din oraș la ultimele alegeri.

#Negreștiul încă e ORAȘ…………….

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*