HAZ DE NECAZ

Următorul material constituie un pamflet si trebuie tratat ca atare:

  1. Apă nu-i…..

Nici la sfarșitul anului 2018, o parte din locuitorii orașului Negrești nu au scăpat de întreruperile la apa curentă de sărbători. Problema este mai veche și a fost analizată în mai multe rânduri de noi.

Mulți cetățeni au observant că și iluminatul de sărbători a fost destul de precar. Cele câteva ghirlande au fost montate în ultimele zile și nu au reușit să aducă un plus de bucurie în rândul copiilor.

Parafrazând Grupul Divertis a fost cam așa:

“Apă nu-i, lumină nu-i…. Să trăiți ca-n Vaslui.( Negrești Vaslui)”

  • Dar gunoiul? Unde-i gunoiul?

Taxa specială pe gunoi a fost introdusă de la începutul anului 2019 și la Negrești. Votată într-o ședință de îndată, în prezența vicepreședintelui CJ Vaslui, dl. Trifan, ea este de 3 lei/lună/persoană la sate și 9 lei/lună/persoană la oraș. Se pare că această zonă constituie zonă pilot de implementare a proiectului derulat de CJ Vaslui și de aici se explică urgența cu care a fost introdusă.

Omului sărac și boii i-o trag….căruța, nu vă gândiți la altceva.

  • Unde-s spectacolele de altădată?

La trecerea dintre ani, în Negrești au fost văzute focuri de artificii doar pe proprietățile unor personae fizice/juridice. Primaria nu a mai organizat nimic.

Și cănd ne gândim la revelioanele din mandatul trecut. Ce mai lume, ce mai veselie, ce mai personalități pe scenă, ce mai promisiuni… Parcă ne apucă nostalgia. Cum s-a obținut alt mandat cum s-a schimbat abordarea.

În lipsa unor urări ale oficialităților, vă dorim noi să aveți un an nou fericit.

  • Cine mai salvează Negreștiul?

De câteva săptămâni, doua-trei persoane, necuprinse de spiritul Crăciunului, fac tot felul de live-uri pe facebook în care încearcă să salveze Negreștiul. Bazați pe câteva înregistrări făcute de președintele USR Negrești, bine editate și date într-o ordine care să-i avantajeze, aceștia atacă și jignesc multă lume.

Când te uiți la panoul cu cetățenii de onoare ai orașului, montat în sala de ședințe a CL Negrești și compari cu cei care “salveză” acum orașul, parcă îți pui câteva semne de întrebare. Întotdeauna locurile lăsate libere de oamnii cu inițiativă, de bună credință, vor fi ocupate de impostori. Aveți grijă dragi cetățeni.

5.De ziua Ionilor

Și pentru că acest material a fost publicat de ziua Sfântului Ion, trebuie să menționăm aici, că doar Ionii pozitivi fac cinste. Cei negativi curentează.

Noi le dorim: La mulți ani tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*