Un mod simplu să-ți plătești taxele la Negrești,

Dacă ai acces la internet, dacă deții un card de salarii sau pensii, dacă nu dorești să stai la coadă să plătești taxele locale, poți alege să-ți plătești taxele și impozitele on-line direct de acasă.

“Din data de 7 ianuarie 2019, plata taxelor locale se poate face on-line pe Ghișeul.ro. Se poate crea un cont de utilizator cu o parolă unică, iar acest lucru nu durează mai mult de 10 minute. Din 7 ianuarie până în 15 februarie, cetățenii care plătesc taxe și impozite la Negrești,  au creat 32 de conturi de utilizator, iar 27 dintre aceștia au plătit on-line aproximativ 4.500 lei”, ne-a declarat doamna Alina Gologan, Sef Serviciu Taxe și Impozite.

Comisionul tranzacției este plătit în totalitate de Primăria Negrești, iar cetățenii achită doar debitul. Bonificația acordată celor care plătesc până la sfârșitul lunii martie este acordat și celor care plătesc on-line în momentul plății.

Banii ajung în contul primăriei, în aproximativ trei zile iar toate operațiunile contabile durează maxim 10 zile.

Așadar de oriunde vă aflați, accesați Ghișeul.ro, creați-vă cont și puteți viziona și achita taxele locale datorate Primăriei Negrești.

Rămâne doar ca cei care încasează aceste taxe să facă ceva util cu ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*