Salarii mărite în Primăria Negrești

După ce timp de câteva luni primarul orașului Negrești, Vasile Voicu, a insistat in Consiliul local să i se mărească salariul substanțial auditorului, angajat de puțin timp, fără o motivare reală, propunere fie respinsă, fie retrasă de inițiator de pe ordinea de zi, în ultima ședință de CL acesta a venit cu o nouă propunere de creșteri salariale pentru o parte din salariați.

Noua propunere are o motivare la fel de incoerentă ca și prima și pleacă de la un caz singular.

Considerând că o singură persoană angajată pe o funcție de execuție, prestează o muncă care este plătită insuficient, s-a decis că este necesar să i se mărească salariul. Deoarece după majorarea salarială, salariul persoanei în cauză ar fi fost mai mare decât a celor care ocupă un grad superior, s-a ajuns la concluzia că trebuie majorate și salariile acestora.

În acest mod doar o parte din salariații primăriei au beneficiat de creșteri salariale de până la 10%.

Consilierii PNL, în opoziție, s-au opus acestor modificări, considerând că este incorect să se facă creșteri salariale doar pentru o parte din salariați, fără o evaluare a calității muncii, făcută de superiorii acestora și fără o motivare reală a acestui proiect de hotărâre.

Creșterea salariilor in Primăria Negrești, trebuie să se vadă în munca prestată, în îmbunătățirea serviciilor oferite populației și nu trebuie făcut în mod preferențial, spun liberalii.

Mașinăria de vot a PSD și a aliaților săi din CL Negrești a funcționat perfect însă și proiectul a fost votat.

Deși de aproximativ 7 ani, în cele doua mandate ale actualului primar nu s-a făcut nici un proiect de dezvoltare pe fonduri europene, nu s-a creat nici un loc de muncă nou în oraș, câinii mișună peste tot, gunoaiele se înmulțesc, etc, preocuparea edilului este să majoreze salariile preferențial unor angajați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*