Candidaturi la primăria Negrești

Discuții, negocieri, trădări, etc, nenumărate se poartă în această perioadă pentru candidații la primăria orașului Negrești. Din ce în ce mai multe persoane își doresc să ajungă primari și consilieri locali.

La PSD după o validare inițială a domnului Radu Moroșanu ca și candidat al partidului, în ultima săptămână lucrurile s-au schimbat. Vasile Mariciuc, vicepreședinte la CJ Vaslui în ultimii 4 ani, i-a luat fața domnului Moroșanu și se pare că va fi candidatul partidului pentru funcția de primar. Nu s-au auzit multe lucruri despre activitatea la CJ în ultimii ani, a domnului Mariciuc, de notorietate fiind articolele de presă prin care acesta, acorda like-uri fetelor mai mult sau mai puțin îmbrăcate pe facebook.

Domnul Moroșanu, înlăturat din PSD poartă negocieri intense cu Pro România și cel mai probabil o să candideze din partea acestui partid.

La PNL, după o perioadă de ezitare, Cristi Rusu, președintele PNL Negrești a început strângerea de semnături prin oraș și se pare că e stabilită candidatura la funcția de primar.

USR-PLUS, alianța locală făcută intre Mardare Florin președintele USR și Horga Mihai de la PLUS a ales să meargă în tandem și propune ca și candidat pe domnul Mardare.

La PMP deși se profilase ca posibil candidat Ionuț Pavel, în ultima perioadă acesta a fost schimbat cu domnul Aurel Mușătoiu. Veșnicul candidat de la oricare partid din trecut, domnul Mușătoiu își încearcă anul acesta șansa și de la PMP.

Un alt candidat anunțat este domnul Liviu Scafaru care se pare ca nu și-a găsit partid și va candida independent.

ALDE negociază intens pe mai multe planuri și are în vedere, printre alții, candidatura unei doamne.

Există, desigur și alte negocieri și intenții de candidatură.

Perioada de depunere a candidaturilor începe în 8 august și se termină în 18 august, când vom afla candidaturile finale. Vom reveni cu informațiile finale, după depunerea candidaturilor când probabil ne vom întreba,  EU CU CINE VOTEZ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*