Fotbaliști fără fair play

Campania electorală pentru alegerile locale din 27.09.2020 a debutat la Negrești cu atacuri sub centură din partea unor candidați. Cele mai multe atacuri atât în presă cât și în on-line vin din partea unei alianțe. Alianța USR-PLUS care are pe primele două locuri la CL Negrești doi foști fotbaliști, Florin Mardare și Mihai Horga, atacă pe toate fronturile. Se pare că nu au învățat învățat nimic din calitatea de sportivi iar noțiunea de fair play le este străină. Într-o emisiune televizată, domnul Mardare a susținut că Ministrul Sănătății, domnul Nelu Tătaru a venit la Negrești pe post de maimuță, iar candidații PNL Negrești au avut ocazia să facă poză cu maimuța.  A nuanțat cumva această afirmație ca fiind a unui prieten dar fară nicio problemă și-a asumat-o și a afirmat-o fără jenă.

Deasemenea același candidat a afirmat că  „ am să dau de pământ și cu pesedeii și cu liberalii„.

În campania electorală se spun multe de obicei, dar să adresezi unui ministru apelativul de maimuță, credem că e prea mult.

În plus domnul Nelu Tătaru este cel care a făcut în cele câteva luni de mandat pentru Negrești ceea ce nu au făcut alții în 10 ani. În data de 18.02.2020 Nelu Tătaru, în calitate de Secretar de Stat, a semnat Avizul de înființare a Centrului de permanență Negrești care funcționează începând cu 1 martie și care asigură medicina primară 24 de ore pe zi 7 zile din 7.

Venirea unui ministru în Negrești este un lucru foarte rar în ultimii ani, iar Ministrul Sănătății de care orașul are mare, mare nevoie în viitor, nu merita un astfel de apelativ de la un candidat, care nu știe cu ce să mai atragă atenția cetățenilor.

Poate încercați să spuneți cetățenilor, domnule Mardare și ce proiecte aveți nu doar să aruncați mizerie în ventilator…..  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*