Fermierii invitați la APIA

Aproximativ 160 de fermieri din Negrești și satele aparținătoare sunt invitați până în data de 15 mai 2023 pentru a depune cererile de plată aferente anului 2023.

În acest an APIA nu va mai trimite invitații cetățenilor, deci este important să consultați lista de programări pentru a depune cererea de plată. În cazul în care nu puteți fi prezenți fizic la centrul APIA, puteți depune cererea prin accesarea aplicației IPA-Online din versiunea internet, conform manualului de utilizare IPA-Online (accesibil în aplicație).

Lista cu programarea fermierilor, nume prenume, data și ora, care poate fi consultata pe site-ul primăriei Negrești sau la sediul Primăriei orașului Negresti, biroul Agricol.

Pentru a depune cererea de plată, aveți nevoie de următoarele documente: adeverința eliberată de Biroul Agricol pentru terenurile agricole, cardul exploatației zootehnice sau adeverința eliberată de cabinetul sanitar-veterinar pentru animale, extras de cont bancar VALID, act de identitate (CI sau BI) și certificatul de înregistrare pentru PFA, II, SC, etc.

În cazul în care întâmpinați dificultăți în procesul de depunere a cererii, vă rugăm să vă adresați biroului Agricol al Primăriei orașului Negresti pentru a primi asistență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*