Începe play-off-ul în liga V

Duminică 19 martie 2023 începe play-off-ul în liga a V-a de fotbal, județul Vaslui.  Echipa CSO Negrești are meci în deplasare cu ocupanta locului I Sporting Junior Vaslui.

Obiectivul CSO Negrești este promovarea în liga a IV-a de unde a retrogradat în sezonul trecut.

După retrogradare, CSO Negrești a schimbat strategia bazându-se în special pe jucători tineri din Negrești sau din zonele apropiate de oraș.  Antrenorul echipei este domnul Marius Bîrnoveanu, un antrenor care știe mult fotbal, fost jucător în liga I.

În această pauză competițională au fost făcute și câteva transferuri de marcă. Cel mai important este ”repatrierea” jucătorului Ionuț Munteanu, fotbalist cu foarte mult talent și experiență și a atacantului Ionuț Crețu plecat pentru puțin timp de la Negrești la Vulturești.

Ei se alătură unui grup de tineri din ce în ce mai compact și mai valoros.

În prima etapă CSO Negrești are două absențe de marcă, mijlocașul Narcis Morariu și fundașul Florin Năzăreanu, ambii suspendați.

De menționat că echipa este susținută exclusiv de Primăria orașului Negrești dar pentru liga a IV-a ar fi nevoie și de câțiva sponsori.

Dacă doriți să sprijiniți sportul negreștean puteți redirecționa gratuit 3,5% din impozitul pe venit către Asociația CSO Negrești.

Redirecționarea este gratuită și nu implică nici un cost din partea dumneavoastră!

𝐂𝐔𝐌 𝐑𝐄𝐃𝐈𝐑𝐄𝐂𝐓̦𝐈𝐎𝐍𝐄𝐙𝐈 𝟑,𝟓% 𝐃𝐈𝐍 𝐈𝐌𝐏𝐎𝐙𝐈𝐓𝐔𝐋 𝐏𝐄 𝐕𝐄𝐍𝐈𝐓?

Datele Asociației sunt:

ASOCIAȚIA CLUBUL SPORTIV ORĂȘENESC NEGREȘTI

BANCA: CEC BANK SA

Cont IBAN: RO87 CECE B000 30RO N215 6964

CIF: 45927229

Mult succes echipelor CSO Negrești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*