Casa de cultură Negrești-proiecție de film

După foarte mulți ani, Casa de cultură Negrești a reluat în mod regulat proiecția de film.

Primele filme au fost distribuite publicului în a doua zi de paște. De la orele 13 se proiectează filme Disney pentru copii și familie iar la orele 17 filme artistice.

În prezent ziua de proiecție este duminica iar intrarea liberă, iar pentru viitor se lucrează la un program de distribuție la tarife foarte atractive.

Calitatea filmelor este una foarte bună, datorită unui proiector 4k achiziționat anul trecut iar ecranul de proiecție este unul profesional.

În prima zi de proiecție, copiii care au fost prezenți la filmul de la orele 13 au fost încântați de film și au vizionat în liniște împreună cu familia proiecția.

Nu același lucru se poate spune la proiecția de la orele 17 când o parte dintre adolescenții prezent, deși se aflau în sala de film stăteau nestingheriți pe tiktok cu sonorul la maxim deranjând marea parte a celor care vizionau filmul.

Probabil perioada mare în care la Negrești nu s-au rulat filme a contribuit la necunoașterea regulilor de vizionare a unui film.

Duminică 23 aprilie la orele  13:00, vă așteptăm sa vizionați remake-ul live-action al celebrului film „The Lion King-Regele Leu”, care vă va purta într-o nouă călătorie prin savana africană, acolo unde se naște un viitor rege. Proiecția este dublată în limba română, astfel încât toți să se bucure de poveste.

La ora 17:00, puteți urmări filmul „Uncharted” care îl are ca protagonist pe Nathan Drake (interpretat de Tom Holland), un aventurier priceput, care este recrutat de Victor „Sully” Sullivan (interpretat de Mark Wahlberg), un vânător de comori experimentat, pentru a recupera o avere adunată de Ferdinand Magellan și pierdută de Casa Moncada cu 500 de ani în urmă.

Vizionare plăcută în liniște!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*