Modificare de organigramă

În ședința de CL Negrești din data de 27 aprilie 2023 la inițiativa primarului a fost introdus și aprobat proiectul de hotărâre pentru transformarea postului de consilier al primarului IA cu studii superioare în consilier studii medii.

Inițiativa are la bază promisiunea făcută de domnul primar Rusu Petru Cristinel, la începerea anului școlar al liceului ”Nicolae Iorga”, potrivit căreia va angaja pe perioada verii dintre terminarea liceului și începerea facultății, pe șeful de promoție de la acest liceu.

Cu această măsură se dorește stimularea elevilor la învățătură, implicarea lor în administrația locală, promovarea ideilor tinerilor în administrație și de ce nu, un mic sprijin financiar pentru începerea facultății.

Reamintim că în organigrama primăriei sunt, potrivit legii, două posturi de consilier personal al primarului care în acest moment nu sunt ocupate.

Ocuparea postului va ține seama în primul rând de dorința expresă a celui selectat, de planul său de carieră și se va face pe baza unor criterii stabilite anterior.

Liceul din Negrești a produs și produce în continuare elevi de foarte bună calitate, care pot ajuta prin energia, entuziasmul și implicarea lor la dezvoltarea orașului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*