Haz de necaz

Următorul material constituie un pamflet si trebuie tratat ca atare:

  1. La dreapta, la stânga, pe centru, sus sau jos?

S-a făcut din nou un fel de alianță între stânga și dreapta politică, între PSD și PNL. De ce doar un fel? Pentru că deși la europarlamentare listele sunt comune și politicienii din cele două partide trebuie să-i facă pe alegători să-i voteze împreună, la locale listele sunt separate și aceeași politicieni trebuie să-i facă pe alegători să-i voteze separat. Cum ar veni pe o listă se pupă pe alta se scuipă. Nu-i nimic până la urmă și pupatul și scuipatul tot un schimb de salivă e…..nu? Curat murdar, nene Iancule!

  1. Credeți că în opoziție e altfel?

O altă alianță constituită e cea dintre USR, PMP și FD. În 2021 USR alături de AUR au semnat o moțiune de cenzură asupra guvernului din care făceau parte USR !!??, alături de PNL și UDMR. Prim-ministru dat jos atunci a fost Ludovic Orban în prezent aliatul USR din parte FD. Și aici USR pupă unde a scuipat acum 3 ani.

La PMP e și mai fain. Legal, partidul e condus în acte de către Cristian Diaconescu dar marea majoritate a organizațiilor ascultă de Eugen Tomac. O să avem două partide PMP în alegeri, unul în alianță și altul separat în opoziție unul față de altul.

La AUR în Vaslui e de noaptea minții. Timp de 3 ani au umblat prin toate comunele deputata Raisa Enachi  împreună cu ION Filimon, un cetățean originar din Republica Moldova, condamnat la opt ani de închisoare peste Prut, pentru escrocherie și falsificare de înscrisuri oficiale, conform unei investigații din presa locală. De curând cei doi au fost dați afară din partid și puși alții să candideze.

Dacă mai adăugăm că Diana Șoșoacă și-a dat afară din partid propriul soț…. atunci putem afirma cu tărie că anul 2024 e anul schimbului de salivă.

  1. În anii electorali se întorc pelicanii!

De curând a fost prezent în studiourile Vaslui TV președintele USR Negrești Florin Mardare. A criticat toată emisiunea actuala conducere a primăriei Negrești ca un veritabil opozant, și a uitat complet să spună ce poate face el împreună cu partidul său.

O afirmație complet hilară a fost aceea că actualul primar a semnat un contract pe fonduri europene, pentru construirea unei creșe și astfel i-a furat proiectul său. Păi dumneata cum ai putea să faci un astfel de proiect fără a avea nici o funcție administrativă?

Noi spunem așa: dacă actualul primar a început să facă și proiectele altor candidați lăsați-l să facă el totul și dumneavoastră apucați-vă de altceva. De fotbal că acolo vă pricepeți. Ce ziceți?

  1. Când crezi că le știi pe toate, poate că nu știi nimic!

E un domn în Negrești care a apărut în prim plan în ultimii ani care crede că le știe pe toate. Face petiții peste tot, nu acceptă altă opinie niciodată, are idei și obiceiuri fixiste, etc. Atâta ură gratuită  la un singur om, rar ne-a fost dat să vedem.

Ne-am interesat și noi despre trecutul său și nu am fost ”dați pe spate” cu realizările sale. Dar despre asta poate vom mai povesti…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*