ACHIZIȚIE MOBILIER STRADAL NEGREȘTI

În ședința de CL Negrești din data de 29 februarie la inițiativa primarului Cristi Rusu a fost introdus un proiect de HCL prin care se dorește achiziția de mobilier stradal pentru oraș. Proiectul a fost votat în unanimitate de și presupune achiziția de 35 bănci și 35 coșuri de gunoi stradale care vor fi montate pe străzile Sadoveanu, Unirii și Kogălniceanu.

După o perioadă lungă în care nu s-a achiziționat nicio bancă sau coș stradal în oraș, începând cu anul 2021 a fost începută o campanie susținută de modernizare a locurilor pentru petrecerea timpului liber din care amintim:

  • Parcul din fața Primăriei a fost modernizat în totalitate fiind dotat cu mobilier stradal nou, locurile de joacă pentru copii modernizate în totalitate iar cele două terenuri sportive cu gazon sintetic refăcute. De asemene spațiul verde a fost amenajat, însămânțat cu gazon și protejat cu un gărduț.
  • Parcul din fașa Casei de Cultură a fost dotat cu mobilier stradal nou și au fost montate unele echipamente de joacă pentru copii.
  • Parcul din strada 1 Decembrie, unde timp de 8 ani au păscut animalele, a fost readus la viață, modernizat, dotat și redat cetățenilor. Acest parc face parte dintr-un proiect viitor de modernizare pe fonduri europene.
  • Pe strada N. Bălcescu, lângă liceul N. Iorga a fost înființat un parc nou pentru copii.
  • Orașul a fost dotat cu jardiniere florale, copaci ornamentali, a fost modernizat și ceasul din strada Unirii și dotat cu două ecrane funcționale, iar aleea dintre primărie și piață a fost adaptată pentru a se monta ghivece de flori.

Orașul Negrești este un loc cu aer nepoluat, cu multă verdeață, iar dacă se continuă investițiile în locurile de petrecere a timpului liber va deveni acel loc pe care să-l numești cu mândrie ACASĂ!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*