Sfârșitul Programului Hristos, Cuvântul Care Vindecă – Un Capitol Încheiat în Comunitatea Noastră

În inima comunității noastre din Negrești, un program remarcabil și-a încheiat recent capitolul, lăsând în urmă ecouri ale compasiunii și solidarității. Concursul „Hristos, Cuvântul Care Vindecă”, a legat o colaborare între Parohia 2 Negrești „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” și Centrul de Tineret, aflat în subordinea Direcției de Asistență Socială Negrești / Primăriei orașului Negrești.

Acest concurs inovator a fost conceput nu doar ca o platformă de dezvoltare spirituală și comunitară, ci și ca un concurs prin care participanții, elevi dedicați și plini de entuziasm, au avut oportunitatea de a se exprima prin acte de credință și compasiune. Prin diverse activități, tinerii au explorat adâncimile tradițiilor și credinței, de la pictarea de icoane până la vizitele la bătrâni, participarea la Sfântul Maslu și descoperirea importanței credinței în viața de zi cu zi.

Aceste experiențe nu numai că au oferit participanților o înțelegere mai profundă a valorilor creștine, dar au și întărit legăturile dintre membrii comunității noastre, demonstrând puterea actelor de bunătate și a solidarității.

În încheiere, dorim să îi felicităm pe toți cei care au făcut posibil acest program: organizatorilor, participanților și comunității din Negrești pentru sprijinul și deschiderea lor și să le urăm succes în concursul „Hristos, Cuvântul Care Vindecă”. Fie ca activitatea voastră să fie un exemplu luminos pentru alte comunități și un reper pentru viitoarele proiecte.

Un articol scris de TEEN VOICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*