Debutul Festivalului de Dans și Teatru al Școlii Gimnaziale „Mihai David”.

Școala Gimnazială „Mihai David” a fost ogranizatorea primei ediții a unui eveniment special – Festivalul de Dans și Teatru, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Vaslui. Scopul acestui festival a fost să apropie elevii, adolescenții, tinerii și cadrele didactice de valoarea artei în diverse forme, să stimuleze creativitatea și să faciliteze schimbul de experiențe în educația nonformală.

Participanții au avut oportunitatea de a-și exprima talentul și creativitatea într-un mediu prielnic, la Casa Orășenească de Cultură „Neculai Cioată”. Profesorii și părinții au fost cei care i-au încurajat pe elevi să exploreze universul artistic al dansului și teatrului. Festivalul a fost nu doar un loc de performanță, ci și un spațiu de conectare și învățare, unde fiecare participant a putut învăța de la ceilalți și să își dezvolte abilitățile artistice.

Această primă ediție a Festivalului de Dans și Teatru a Școlii Gimnaziale „Mihai David” marchează începutul unei călătorii artistice captivante, oferind participanților amintiri de neuitat și inspirație pentru explorarea continuă a frumuseții artei.

Articol scris de Teen Voice Alliance (Hanu Bogdan)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*