Tragedie în Noaptea de Înviere: Bătrâna Maria M., lovită mortal în drum spre biserică

O tragedie cutremură comunitatea din Vulturești, iar inimile sunt copleșite de durere după pierderea regretatei Maria M. în vârstă de 84 de ani. Drumul ei spre biserică în noaptea de Înviere s-a transformat într-o tragedie cumplită atunci când a fost lovită de un șofer din satul vecin.

Evenimentul tragic a avut loc la ora 23:30, în timp ce Maria se îndrepta spre biserică. Din păcate, bătrâna a fost lovită de mașina unui șofer, care își ducea mama la slujba de Înviere. Maria, îmbrăcată în haine închise la culoare, nu a fost observată de șofer și a fost izbită din spate, într-un mod devastator.

Preotul Ion Cătălin Mistreanu, care se întorcea spre Vulturești pentru slujba de Înviere, a încercat să o ajute pe Maria, dar medicii sosiți la fața locului au constatat că nu mai era nimic de făcut. Bătrâna Maria a plecat din această lume cu rugăciunile preotului la căpătâi, iar întreaga comunitate îi plânge pierderea.

În această stare întunecată de doliu, toată lumea își îndreaptă gândurile către Maria M., o femeie ale cărei pași pe acest pământ au lăsat o amprentă de bunătate și respect. O tristețe profundă îmbracă inimile celor din comunitate, iar rugăciunile lor se ridică către cer pentru odihna veșnică a sufletului ei.

Articol scris de Teen Voice Alliance (Hanu Bogdan)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*