Elevii Liceului Tehnologic „Nicolae Iorga” Negrești aduc rezultate excelente la Etapa Regională a Competiției Young Car Mechanic

În zilele de 11 și 12 Mai 2024, la Sabotrans Iași, în parteneriat cu Q-Service Truck Romania, a avut loc cu succes Etapa Regională a competiției Young Car Mechanic. Tinerii concurenți și-au demonstrat abilitățile remarcabile în toate probele, impresionând jurații cu priceperea și determinarea lor.

Elevii Liceului Tehnologic „Nicolae Iorga” au strălucit și ei în această competiție, clasându-se printre cei mai buni participanți. Apostol Mihai Daniel s-a remarcat prin abilitățile sale remarcabile și a obținut un loc fruntaș în competiție, locul I, elevul Vîrlan Raul Iulian locul V, iar elevul Ciobanica Gheorghiță locul VII.

Meritul pentru aceste rezultate remarcabile nu poate fi decât al domnului profesor Dascălu Florin, care i-au susținut și încurajat pe acești tineri mecanici auto pe întreg parcursul competiției. Implicarea dumnealui în pregătirea elevilor a fost esențială pentru succesul acestora.

Rezultatele excelente obținute de acești elevi reprezintă nu doar o recunoaștere a eforturilor lor ci și o dovadă a calității pregătirii oferite în instituțiile de învățământ tehnic. Felicitări tuturor participanților și mult succes în etapele următoare ale competiției!

Articol scris de Teen Voice Alliance (Hanu Bogdan)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*